Окупанти атакували ракетами та «Градами» два райони Дніпропетровської області

Читать на русском
Окупанти обстріляли із Градів Нікопольський район, в одній громаді пошкоджено підприємство енергетичної інфраструктури. По Синельниківському району було випущено чотири ракети С-300.
https://t.me/dnipropetrovskaODA

Вночі 15 серпня під удар потрапили Синельниківський та Нікопольський райони Дніпропетровської області. Російські окупанти атакували їх «Градами», також випустили кілька ракет.

Про це повідомив голова військової адміністрації області Валентин Резніченко.

«Нікопольський район росіяни атакували з «Градів». У Нікополь прилетіли 20 реактивних снарядів. Зазнали руйнувань склади, цехи та адмінприміщення промислового підприємства. Загиблих та поранених немає. Ще 20 реактивних снарядів поцілили у Марганецьку громаду. Там без руйнувань і постраждалих. У Покровській громаді через ворожий обстріл пошкоджене підприємство енергетичної інфраструктури. Попередньо, ніхто не постраждав», – розповів він.

По Синельниківському району, за інформацією Резніченка, росіяни вдарили чотирма ракетами С-300: в результаті зруйновано об'єкт соціальної інфраструктури.

Окрім того, вночі українські військові збили над областю російську ракету X-59.

Нагадаємо, 14 серпня окупанти обстріляли Нікопольський та Криворізький райони.

Ці ж райони потрапили під обстріл уночі 12 серпня. Тоді було пошкоджено багатоповерхові та приватні будинки, завод, магазин, кафе та автомобілі. Постраждали троє людей, зокрема дитина.

11 серпня рф атакувала Нікопольський, Криворізький, Синельниківський та Дніпровський райони області. Загинуло троє людей.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: