Рф обстріляла Дніпропетровську область: пошкоджені будинки та склади із зерном, є поранені

Читать на русском
Вночі окупанти обстріляли Нікопольський та Криворізький райони з Градів та Ураганів. Поранення отримали дві жінки. Також пошкоджено житлові будинки, гаражі, автомобілі, склади із зерном, техніка агропідприємства.
https://t.me/dnipropetrovskaODA

Російські війська в ніч на 16 серпня обстріляли Нікопольський та Криворізький райони з «Градів» та «Ураганів», поранено двох жінок.

Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко.

«Криворізький район ворог обстріляв з «Ураганів». Поцілив по Мар’янському та Великій Костромці Зеленодольської громади. Поранені двоє жінок – 20 та 84 років. У селах пошкоджені кілька приватних будинків та газогін. Нікопольський район російська армія накрила вогнем двічі за ніч. По мирній території 40 прильотів з «Градів» та 10 зі ствольної артилерії. Попередньо, люди не постраждали», – написав Резніченко.

У Червоногригорівській громаді пошкоджено 9 приватних будинків, гаражі, автомобілі. Обстрілом зачепило два склади із зерном та техніку місцевого агропідприємства. Крім того, перебито газовод та лінія електропередач – до двох тисяч людей залишилися без світла.

Нагадаємо, минулої ночі під удар окупантів потрапили Синельниківський та Нікопольський райони Дніпропетровської області.

Сьогодні росіяни обстріляли п'ять із дев'яти районів Харкова.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: