Уламки збитої ракети над Дніпропетровщиною пошкодили житлові будинки

Читать на русском
Сьогодні, 20 серпня, сили ППО збили над Дніпропетровською областю чотири ракети. Уламки однієї з них пошкодили житлові будинки.
Головне управління ДСНС України у Дніпропетровській області

Сьогодні, 20 серпня, сили ППО збили над Дніпропетровською областю чотири ракети. Уламки однієї з них пошкодили житлові будинки.

Про це повідомляє голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук.

Уламки однієї з 4-х ракет впали в Покрові, пошкодивши чотири приватних житлових будинки, в одному з них виникла пожежа. Крім цього, загорівся також автомобіль, який стояв поруч.

Головне управління ДСНС України у Дніпропетровській області повідомляє, що 48-річний чоловік отримав незначні опіки – йому надали допомогу, наразі він лікується вдома. Пожежу вже приборкали, ліквідували і виток газу, який стався через пошкодження газогону.

Окрім цього, у Нікопольському та Дніпровському районах фахівці виявили небезпечні частини ракет – їх знешкодять піротехніки.

Нагадаємо, війська рф за ніч чотири рази відкривали вогонь по Дніпропетровській області. Під обстріл потрапили Нікопольський та Криворізький райони.

Крім цього, російські окупаційні війська в ніч проти 20 серпня знову обстрілювали Харків та Миколаїв. Є руйнування, що обійшлося без жертв та постраждалих. Також обстрілу піддалось місто Вознесенськ на Миколаївщині. Влучили у житловий багатоповерховий будинок та приватні будинки. Наразі відомо про 12 поранених.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: