Партизани в окупованих регіонах можуть зірвати псевдореферендуми – ISW

Читать на русском
Українські партизани націлилися на ліквідацію окупаційної влади і колабораціоністів, щоб зірвати проведення псевдореферендумів.
armyinform.com.ua

Українські партизани націлилися на ліквідацію окупаційної «влади» і колабораціоністів, щоб зірвати проведення псевдореферендумів.

Про це припускають в Інституті з вивчення війни.

У повідомленні нагадують, що 12 серпня в Мелітополі партизани обстріляли голову місцевого виборчого штабу партії «Єдина росія», який незабаром був госпіталізований. В окупованому Старобільську Луганської області партизани підірвали замінований автомобіль неназваного начальника МРЕВ.

Експерт пояснив, чому заяву Пєскова про псевдореферендум легко спростуватиЕксперт пояснив, чому заяву Пєскова про те, що українці нібито самі хочуть провести референдум, легко спростувати.

Український центр стратегічних комунікацій попередив, що рух опору уважно стежить за колабораціоністами та кожного знає в обличчя.

«Страх перед активністю українських партизанів цілком міг впливати на поведінку окупаційних сил. Так, в результаті зрослої паніки окупанти в населеному пункті Старий Крим недалеко від Маріуполя збили російський вертоліт», – додають в ISW.

Раніше повідомляли, що окупантам не вдається сформувати «органи управління» на тимчасово окупованих територіях України, через це можливе лише фальшиве проведення «референдумів».

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: