В Херсонську область на «керівні посади» прибувають російські чиновники – голова ОВА

Читать на русском
Окупанти в Херсонській області стикнулись з браком кадрів для керівних посад, тому на допомогу їм почали приїжджати чиновники з росії.
34travel.me

Окупанти в Херсонській області стикнулись з браком кадрів для «керівних посад», тому на допомогу їм почали приїжджати чиновники з росії.

Про це повідомляє голова Херсонської обласної військової адміністрації Ярослав Янушевича.

«Ситуація в Херсонській області залишається тяжкою, тривають активні бойові дії. Також окупанти продовжують тиснути та вчиняти воєнні злочини відносно мирного населення Херсонщини», – йдеться в повідомленні.

Політолог оцінив імовірність проведення псевдореферендуму на окупованих територіяхПолітолог пояснив, чому проведення псевдореферендуму на окупованих територіях може насправді не відбудеться.

На тимчасово окупованих територіях Херсонської області директором школи, старостою села чи керівником підприємства можна стати кожен охочий. Зазвичай ці люди не мають ні досвіду роботи, ні навіть профільної освіти. Проте за словами Янушевича, окупантам бракує кадрів на «керівні посади», тому загарбники почали завозити посадовців з росії.

Нагадаємо, депутат Херсонської обласної ради Сергій Хлань заявив, що серпень буде вирішальним в питанні звільнення Херсона від російських окупантів. Росіяни чують, що земля горить у них під ногами та намагаються активізувати зусилля з утримання міста.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: