ЗСУ за добу помножили на нуль чотири російські склади боєприпасів та дві військові бази

Читать на русском
Перевіряється інформація щодо вибухів у Керчі, під Севастополем на території тимчасово окупованого Криму і в місті Старий Оскол в Бєлгородській області Росії
Ілюстративне фотоReuters

Збройні Сили України за добу 18 серпня знищили шість військових об'єктів російських окупантів. Знищено як мінімум чотири склади з боєприпасами та дві військові бази - це підтверджені дані; дісталося при цьому і російській території.

Про це повідомив спікер Одеської обласної Військової адміністрації Сергій Братчук.

За його словами, ЗСУ знищили склади з боєприпасами в тимчасово окупованому населеному пункті Амвросіївка Донецької області, в Благодатному Чорнобаївського району та Бериславському районі Херсонської області. Ще один склад був знищений безпосередньо на території агресора, в Бєлгородській області.

Також ЗСУ знищили військові бази російських окупантів у тимчасово окупованих Новій Каховці (Херсонщина) та Кадіївці (Луганщина).

Перевіряється інформація щодо вибухів в Керчі, під Севастополем на території тимчасово окупованого Криму і в місті Старий Оскол в Бєлгородській області росії.

Нагадаємо, 18 серпня ввечері в росії в Білгородській області спалахнула пожежа на складі боєприпасів, в декількох селах почалася евакуація.

Трохи пізніше в тимчасово окупованому Криму в районі Керчі прогриміло кілька потужних вибухів. Окупанти вже заявили про роботу протиповітряної оборони, тоді як місцеві жителі пишуть про дуже потужний вибух в районі Кримського моста.

У тимчасово окупованому росіянами Севастополі, а також на розташованому недалеко аеродромі Бельбек прогриміли вибухи. Місцеві повідомили про мінімум чотири вибухи безпосередньо на військовому аеродромі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: