У Польщі відреагували на позицію Шольца щодо візових обмежень для росіян

Читать на русском
У Польщі розкритикували позицію канцлера Німеччини Олафа Шольца, який не підтримує заборону видачу віз для відвідування ЄС росіянам.

У Польщі розкритикували позицію канцлера Німеччини Олафа Шольца, який не підтримує заборону видачу віз для відвідування ЄС росіянам.

За словами заступника міністра закордонних справ Марцина Пшидача в ефірі TVP1, в рф агресивна політика володимира путін має велику підтримку серед громадян. При цьому канцлер Німеччини нібито не хоче цього помічати.

«До нього не дійшло, або він не читав усі повідомлення про величезну підтримку політики володимира путіна серед простих росіян, може він не бачив усі відео, на яких люди збираються в букву Z», - сказав заступник голови МЗС.

Експерт оцінив імовірність заборони видачі ЄС шенгенських віз для росіянУ ЄС обговорять можливість заборонити видачу шенгенських віз росіянам. Політолог оцінив ймовірність такого кроку.

Пшидач наголосив, що німецький канцлер намагається відбілити росіян.

«Це, очевидно, спроба у певному сенсі відбілити чи розділити, що є добрі росіяни та поганий цар», - додав він.

Представник МЗС Польщі впевнений, що зараз настав час політичних рішень, тому ЄС має запровадити цілісні візові санкції для росіян.

Раніше Олаф Шольц заявив, що заборона видачі віз росіянам ускладнить їм можливість втечі від диктатури керівництва країни-агресора.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: