Даних про російських воєнних злочинців стає все більше – Зеленський

Читать на русском
Президент подякував усім, без кого було б неможливо зібрати дані про російських терористів у військовій формі
Володимир Зеленськийpresident.gov.ua

Україна продовжує роботу по встановленню повних даних про російських воєнних злочинців. Таких даних стає все більше, всі російські терористи понесуть повну відповідальність за свої злодіяння.

Про це заявив президент України Володимир Зеленський у своєму відеозверненні за підсумками 14 серпня.

«Україна і наші партнери отримують все більше інформації про безпосередніх відповідальних за терор і тортури, за так звану фільтрацію і депортацію наших людей, за мародерство» - сказав він.

Президент подякував усім, без кого було б неможливо зібрати дані про російських терористів у військовій формі - розвідку, правоохоронні органи, журналістів, розслідувачів, волонтерів та багатьох інших, і ще раз підкреслив, що всі російські воєнні злочинці понесуть повну відповідальність за свої дії.

Нагадаємо, раніше Головне управління розвідки Міноборони України оприлюднило список російських військовослужбовців, які здійснювали пуски ракет по мирних жителях України.

З початку повномасштабного вторгнення рф станом на 14 серпня українські правоохоронці зареєстрували 41 412 злочинів окупантів.

14 липня на конференції Ukraine Accountability Conference в Гаазі була створена група держав, яка буде надавати Україні допомогу у розслідуванні воєнних злочинів росії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: