Росіяни обстрілюють Запорізьку АЕС, місцевих просять не виходити на вулицю

Читать на русском
Російські окупанти в суботу, 13 серпня продовжили обстрілювати Запорізької АЕС. Місцевих жителів закликають не виходити на вулиці.
en gov ua

Російські окупанти в суботу, 13 серпня продовжили обстрілювати Запорізької АЕС. Місцевих жителів закликають не виходити на вулиці.

Про це повідомляє мер Енергодару Дмитро Орлов.

«Увага! Будьте обережними та за можливості обмежте знаходження на вулицях Енергодара! Надійшла інформація про чергові провокації з боку окупантів», – йдеться в повідомленні.

Зі слів місцевих мешканців, обстріл окупанти ведуть з району паркової зони в бік Запорізької АЕС та промислової території. Проміжок між вильотом та прильотом становить 3-5 секунд.

Раніше повідомляли, що один з артилерійських ударів російських військ пошкодив перший блок насосної станції Цеху теплових та підземних комунікацій. Ще один «приліт» призвів до часткової руйнації пожежної частини, що відповідає за безпеку ЗАЕС. Водночас окупанти готують провокацію на ЗАЕС під прапором України.

Нагадаємо, через постійні обстріли Запорізької АЕС з боку російських окупантів у МВС та ДСНС розглядають можливість проведення евакуації мешканців прилеглих населених пунктів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: