Розвідники просять мешканців Енергодару повідомляти адреси співробітників Росатому

Читать на русском
Розвідники звернулися до мешканців міста Енергодар Запорізької області з проханням повідомляти про місце проживання співробітників Росатому, а також про пересування військ рф.

Розвідники звернулися до мешканців міста Енергодар Запорізької області з проханням повідомляти про місце проживання співробітників Росатому, а також про пересування військ рф.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони у Facebook у п'ятницю, 12 серпня.

Жителів міста Енергодар та прилеглих територій терміново просять повідомити «точне розташування пунктів дислокації та адреси проживання окупаційних військ (бажана геоприв'язка з координатами), місця проживання керівного складу окупаційних військ (бажана геоприв'язка із координатами), місця розташування та маршрути пересування військової техніки».

Тільки повний відхід росіян з ЗАЕС відновить атомну безпеку для Європи – ЗеленськийРосія перейшла до відвертого ядерного шантажу. Те, що відбувається зараз навколо Запорізької АЕС, – це один з найбільших злочинів держави-терориста.

Також розвідку цікавлять точні дані про місцевих колаборантів, які перейшли на бік ворога (адреса проживання та знаходження, геоприв'язка з координатами, ПІБ, посади та місце роботи до 24 лютого 2022 року та посади, які займає зараз), та про осіб, які «співчувають» окупантам та іншим прихильникам окупаційної влади.

Особливу увагу просять звернути на працівників «Росатому», інших службовців та фахівців із росії. У ГУР закликали повідомляти їхні посади, ПІБ, адреси місць роботи та проживання, а також номери та марки транспортних засобів, на яких вони пересуваються, та маршрути пересування.

Крім того, підкреслили в Головному управлінні розвідки МО, отримання російського паспорта дає підстави віднести особу до колаборантів та посібників агресора.

Нагадаємо, Франція закликала росії негайно вивести війська із Запорізької АЕС.

Також зазначимо, що 11 серпня США підтримали заклики до створення демілітаризованої зони навколо Запорізької АЕС.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: