McDonald's готується до відкриття в Україні: де і коли буде відновлено роботу ресторанів

Читать на русском
McDonald's готується до відкриття у Києві та західних областях України. У компанії заявили, що протягом кількох наступних місяців займатимуться підготовкою ресторанів та відновленням ланцюгів постачання продуктів.

Мережа ресторанів McDonald's, яка була закрита в Україні з початку повномасштабної війни, готується до відкриття. Поки що йдеться лише про ресторани у Києві та західних областях.

Про це йдеться в офіційній заяві McDonald's.

«Після тривалих консультацій і обговорень з українськими посадовцями, постачальниками та фахівцями з безпеки, а також з огляду на прохання наших співробітників повернутися до роботи, ми вирішили запровадити поетапний план відновлення роботи деяких ресторанів у Києві та на заході України, де інші бізнеси безпечно відновили роботу. Протягом кількох наступних місяців ми з партнерами будемо займатися відновленням ланцюгів постачання продуктів у ресторани, підготовкою ресторанів до обслуговування клієнтів, поверненням команди ресторанів і співробітників у робоче середовище, а також впровадженням розширених процедур і протоколів для підтримки безпеки наших людей і клієнтів», – розповіли в компанії.

Про «політичне рішення» McDonald's поновити роботу написав також міністр закордонних справ Дмитро Кулеба.

За його словами, «справа далеко не тільки в бігмаках», а в сигналі, який відправить крупна американська компанія — це, перш за все, сигнал для міжнародного бізнесу про можливість працювати в Україні, незважаючи на війну.

«Це робочі місця та податки до українського бюджету, виживання нашої економіки в часи російської агресії. Це, зрештою, частина відновлення України», – зазначив міністр.

Нагадаємо, наприкінці червня ЗМІ повідомляли, що ресторани мережі McDonald's можуть поновити роботу в Україні у серпні.

Але на початку серпня в компанії заявили, що хоча у них є «амбіції відновити роботу в окремих регіонах», конкретного рішення та плану поки немає.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: