В українському McDonald's розповіли, чи відкриються ресторани у серпні

Читать на русском
На сьогоднішній день McDonald's не має точних планів відновлення роботи в Україні, хоча такі амбіції є. Раніше ЗМІ повідомляли, що ресторани можуть відкритись у серпні.

Говорити про відкриття ресторанів McDonald's в Україні у серпні передчасно. Компанія має амбіції відновити роботу в окремих регіонах, але конкретного рішення, планів і графіків відкриття немає.

Про це виданню «Обозреватель» розповіла керівник відділу зв'язків із громадськістю у McDonald's Алеся Муджирі.

«Зараз ми постійно оцінюємо ситуацію. У деяких областях ми маємо амбіції відновити роботу, але в поточній ситуації не можемо озвучувати конкретні плани. Слідкуйте за оновленнями, як тільки у нас будуть плани, ми їх не приховуватимемо. Але зараз планів відкривати ресторани в серпні немає, втім у нас є амбіції відновити роботу в майбутньому», – розповіла Муджірі.

Нагадаємо, наприкінці червня ЗМІ повідомляли, що ресторани мережі McDonald's можуть поновити роботу в Україні у серпні. CEO компанії в Україні Юлія Бадрітдінова також підтверджувала, що ресторани готуються до відкриття.

До речі, у травні мережа McDonald's повністю пішла з росії. Замість неї відкрилася мережа місцевих ресторанів швидкого харчування «Вкусно и точка».

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: