McDonald's готується відновити роботу в Україні – подробиці

Читать на русском
Ресторани McDonald's можуть знов відкрити в Україні в серпні. Офіційно термін відкриття мережі не називають, але підготовка ведеться. Вже відомо, що під час повітряних тривог McDonald's не працюватиме.

Ресторани мережі McDonald's, які закрилися в Україні з початком повномасштабної війни, можуть поновити роботу у серпні.

Про це пише видання Forbes із посиланням на керівника одного з київських ресторанів мережі.

У Мінфіні повідомили, яка частка бізнесу в Україні призупинила свою діяльність через війнуУ березні ситуація була значно гіршою. У квітні й травні ділова активність у країні пожвавлюється і бізнес поступово відновлює діяльність.

CEO компанії в Україні Юлія Бадрітдінова також підтвердила, що ресторани готуються до відкриття, але термінів не назвала.

«Зараз ми працюємо над оновленням протоколів безпеки. Цей процес, поміж іншого, включає перегляд кожної нашої локації на предмет наявності поряд бомбосховищ. Коли звучить сигнал «повітряна тривога», ресторани терміново мають зачинятися, що само по собі є досить непростим процесом, оскільки ресторан – це мінізавод зі складним обладнанням і великою кількістю відвідувачів. McDonald’s не буде працювати під час повітряних тривог», – розповіла Бадрітдінова.

Також компанія, за її словами, працює над оновленням мережі постачання та над тренінгами для персоналу, зокрема, по роботі з ПТСР. «Дуже багато українців пережили реальні жахи. І ми розуміємо, що травмовані люди будуть як серед наших клієнтів, так і серед співробітників. І нам потрібно розуміти, як будуть справлятися наші команди», – додала Бадрітдінова.

Нещодавно міністр закордонних справ Дмитро Кулеба повідомив, що з українським офісом та штаб-квартирою McDonald's у США було встановлено зв'язок. Питання відкриття мережі також порушили в офіційних контактах із урядом США, розповів Кулеба. Процес, за його словами, рухається.

Нагадаємо, 16 травня стало відомо, що корпорація McDonald's розпочала процес продажу свого російського бізнесу – 850 ресторанів, у яких працювало 62 тисячі осіб.

12 червня у росії замість McDonald's відкрили місцеві ресторани швидкого харчування «Вкусно и точка».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: