Подоляк про обстріл Донецька: Б'ють самі росіяни чи невизнані республіки

Читать на русском
Подоляк заявив, що ЗСУ не мають відношення до обстрілів Донецька. Це роблять самі російські війська, аби звинуватити Україну.

Усі обстріли Донецька вчиняють самі російські війська або бойовики невизнаних «Донецької та Луганської народної республік».

Про це в ефірі Breakfast Show заявив радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк.

Сьогодні російські пропагандистські ЗМІ заявили, що ЗСУ нібито обстріляли центр Донецька, зокрема будівлю драмтеатру, де було заплановано прощання з терористкою Ольгою Качурою. У «ДНР» заявили, що метою України було й керівництво «республіки».

Поширюють інформацію про п'ятьох загиблих та шістьох поранених.

«По Донецьку б'ють лише самі росіяни чи «корпуси народної міліції» невизнаних кримінальних республік. Тому безглуздо нам завдавати ударів по якихось заходах у Донецьку. Нам потрібно руйнувати три речі: паливні склади, склади з артилерійськими снарядами та оперативно-тактичні штаби. Ось всі ці демонстративні удари вони нам не потрібні, вони не вирішують жодних завдань. Ось ці всі вибухи в драмтеатрі в Донецьку – це лише для того, щоб показати: дивіться, які звірі на тому боці, давайте більш інтенсивно мобілізуватись і давайте йти вбивати українців далі», – заявив Подоляк.

Нагадаємо, раніше у РНБО пояснювали, навіщо окупанти обстрілюють Донецьк.

Тим часом сьогодні російські окупанти обстріляли Торецьк на Донеччині, загинули вісім людей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: