У Бразилії заарештували іноземного консула, його підозрюють у вбивстві

Читать на русском
Його підозрюють у вбивстві 52-річного бельгійця Уолтера Анрі Максимілліана Біота, з яким німецький консул був разом понад 22 роки і перебував в одностатевому шлюбі.
Ілюстративне фото

Консул Німеччини в Бразилії Уве Герберт Хан був заарештований у суботу, 6 серпня. Поліція вважає, що він причетний до смерті власного чоловіка.

Про це повідомляє CNN.

Зазначається, що співробітника дипломатичного відомства Німеччини затримали в суботу, 6 серпня. Його підозрюють у вбивстві 52-річного бельгійця Уолтера Анрі Максимілліана Біота, з яким німецький консул був разом понад 22 роки і перебував в одностатевому шлюбі.

Біота знайшли мертвим у п'ятницю, 5 серпня, в південній частині Ріо-де-Жанейро в будинку, де жила пара. Тіло виявив лікар невідкладної допомоги. У чоловіка була серцево-дихальна недостатність та численні тілесні ушкодження.

При цьому, спочатку німецький консул стверджував, що його чоловік впав і вдарився головою. Але експертиза показала, що причиною смерті є травма потилиці.

Начальник Головного управління поліції міста Антенор Лопес заявив, що в пентхаусі провели додаткову експертизу і допитали Хана. Однак його свідчення суперечили даним фахівців.

Нагадаємо, що нещодавно Зеленський обговорив поновлення експорту зерна із президентом Бразилії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: