Розвідка Німеччини перехопила переговори російських військових, які обговорювали вбивства у Бучі – Spiegel

Читать на русском
Німецька розвідка перехопила радіопереговори, що підтверджують причетність російських військових до вбивств мирних жителів у Бучі.

Служба зовнішньої розвідки Німеччини перехопила радіоповідомлення російських військових, у яких було обговорено вбивство мирних жителів у Бучі.

Така інформація є у видання Der Spiegel.

«Це навмисна кампанія»: Блінкен прокоментував злочини росії в БучіЗвірства у Бучі є навмисною кампанією росії щодо вбивств, тортур та насильства, заявив Блінкен.

Записи прослуховування, пише видання, повністю спростовують твердження російської сторони щодо непричетності. Зокрема, один військовий сказав іншому, що він та його колеги застрелили когось на велосипеді. Фотографія мертвої людини на велосипеді потім облетіла весь світ.

З матеріалів також випливає, що ключову роль у звірствах відіграли співробітники російських найманих військ, таких як ПВК «Вагнер».

У розвідці Німеччини вважають, що вбивства мирних жителів є частиною стратегії для поширення страху та жаху серед цивільного населення та придушення опору.

Крім того, записи переговорів можуть свідчити про те, що такі події як у Бучі відбувалися і в інших місцях – наприклад, у Маріуполі та на півдні України.

Нагадаємо, супутникові знімки свідчать про те, що перші тіла вбитих почали з'являтися в Бучі ще 11 березня, коли в місті були російські окупанти. Таким чином, це спростовує тезу російської пропаганди про «постановку».

За даними української розвідки, російські військові, які чинили масові вбивства та тортури мирного населення у Бучі, знову будуть повернуті до України своїм командуванням.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: