У МВС розповіли, скільки людей за добу загинули в Україні через російські обстріли

Читать на русском
На мушці у росіян насамперед Донецька та Миколаївська області. Але потужно прилітає і в Харківську, Дніпропетровську, Запорізьку області, низку інших регіонів країни.
Ілюстративне фотоУкраїнська правда

Країна-агресор росія продовжує тероризувати прифронтові території України. За минулу добу, 6 серпня, було зафіксовано понад 40 російських обстрілів, унаслідок яких загинуло 16 осіб.

Про це заявив перший заступник міністра внутрішніх справ України Євгеній Єнін.

«Цієї доби сталось 46 обстрілів, у результаті яких загинули 16 осіб, і ще маємо десятки поранених. На мушці у росіян насамперед Донецька та Миколаївська області. Але потужно прилітає і в Харківську, Дніпропетровську, Запорізьку області, низку інших регіонів країни», – зазначив представник МВС.

Від початку повномасштабної війни в Україні постраждало більш ніж 1064 дітейВід початку повномасштабної війни, внаслідок російської агресії в Україні, постраждали понад 1064 дітей, поранено понад 703.

Як повідомляє Єнін, Донеччину обстріляли уже понад 3 тисячі разів, Луганщину – 4 тисячі, Миколаївщину – 700 разів. Він нагадав, що єдина область України, куди ще не прилітали російські ракети від початку повномасштабної війни – це Чернівецька.

Згідно з його словами, за 164 дні повномасштабної війни на території держави було викрито близько сотні ДРГ і затримано більше 1600 осіб, імовірно причетних до диверсійної діяльності.

«Зрада держави за 300 доларів – це майже як за 30 срібників. Проте діяльність поліції та СБУ з протидії цим проявам є доволі ефективною», – запевнив перший заступник міністра.

Нагадаємо, близько 04:40 ночі, 7 серпня, росіяни вдарили по Немишлянському, Індустріальному та Новобаварському районах Харкова, є руйнування.

Зазначимо також, що за ніч росіяни чотири рази обстріляли Дніпропетровську область - постраждали Нікопольський та Криворізький райони.

Раніше українські військові розповіли, чи може ППО захистити від артобстрілів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: