На Миколаївщині внаслідок обстрілів минулої доби поранення отримали 8 людей, серед них дитина

Читать на русском
За минулу добу, 6 серпня, в Миколаївській області внаслідок ворожих дій поранення отримали вісім людей, серед них є дитина.
Ганна Замазєєва

За минулу добу, 6 серпня, в Миколаївській області внаслідок ворожих дій поранення отримали вісім людей, серед них є дитина.

Про це повідомила голова обласної ради Ганна Замазєєва.

«За минулу добу на Миколаївщині внаслідок ворожих дій поранення отримали восьмеро людей. Серед постраждалих є й дитина. Усі постраждалі доставлені у наші медичні заклади та отримують необхідну допомогу», – йдеться в повідомленні.

Вночі окупанти завдали ударів по промислових підприємствах на околицях Миколаєва. Під ворожий вогонь потрапили також населені пункти Баштанського, Миколаївського та Вознесенського районів. Прильоти зафіксовані у Шевченківській, Первомайській, Галицинівській, Широківській, Березнегуватській та Бузькій громадах. Зафіксовані руйнування житлових будинків і загоряння у лісових масивах та на полях.

Замазєєва додала, що станом на ранок 7 серпня у лікарнях перебувають 328 громадян, які постраждали від атак загарбників на Миколаївщину. Ще 66 постраждалих отримали допомогу амбулаторно.

Нагадаємо, у Миколаївській області українські військові знищили російський безпілотник оперативно-тактичного рівня.

Також повідомляли, що російська армія готує масштабний наступ на Миколаїв, і для цього вона стягнула на південь близько 25 тисяч військових.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: