Українські військові ліквідували окупантів, які катували цивільних у Бучі

Читать на русском
В Україні ліквідували окупантів зі складу 64 окремої мотострілецької бригади, які катували цивільних у Бучі.
i-ua.tv

В Україні ліквідували окупантів зі складу 64 окремої мотострілецької бригади, які катували цивільних у Бучі.

Про це повідомив Стратком ЗСУ в Телеграмі.

«Росія показала фото знищених окупантів зі складу 64 окремої мотострілецької бригади з Хабаровська. Саме ця бригада окупаційної армії брала участь у катуваннях українців у Бучі на Київщині», – йдеться в повідомленні.

Попіл Бучі стукає в наші серцяПро те, чого намагалася добитися росія своїми звірствами на Київщині, і чому всі російські окупанти обов'язково мають покарати цей акт терору - у тексті Антона Коржа.

Нагадаємо, у травні на Київщині виявили вісім масових поховань мирних жителів. Тоді як на початку червня під Бучею виявили ще одне масове поховання мирних жителів – на місці позицій російських військових, які були тут навесні.

За час російської окупації в місті загинуло від рук російських окупантів не менше, ніж 461 людина. Всього в районі Бучі та околиць окупанти вбили 1137 осіб.

Наприкінці травня Служба безпеки України встановила особи чотирьох російських солдатів, які жорстоко катували мирних мешканців Бучі. Перед тим встановили особи 10 російських військовослужбовців, які розграбували майно мешканців в місті.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: