Обстріл Харкова з РСЗВ: один із постраждалих у реанімації

Читать на русском
Подробиці артилерійського обстрілу трьох районів Харкова, який російські окупанти влаштували напередодні увечері.

У Харківській ОВА розповіли подробиці артилерійського обстрілу трьох районів міста, який російські окупанти влаштували напередодні увечері. Кількість постраждалих не зросла, але стан одного з них – тяжкий.

Про це повідомив голова області Олег Синєгубов у Telegram.

В ОВА попередили про можливе посилення ракетних ударів рф по Харкову та областіРосійські окупаційні війська можуть посилити ракетні обстріли Харкова та районів Харківської області найближчими днями.

Як відомо, у ніч на 5 серпня росіяни із систем залпового вогню здійснили масований обстріл Шевченківського, Індустріального та Салтівського районів Харкова.

За даними ОВА, під ударом опинилися житлові будинки, магазини, ринок, у багатьох будинках пошкоджено шибки, постраждали приміщення навчального закладу, дитячі майданчики. Піротехніки також вилучили снаряди, що не розірвалися.

«В результаті обстрілу з пораненнями госпіталізовано 2 особи 26 та 38 років та жінка 46 років, усі вони перебували на вулиці. Стан одного з чоловіків стабільно тяжкий, він перебуває у реанімації. Інші поранені – у стані середньої тяжкості», – написав Синєгубов.

Він додав, що також уночі ворог обстріляв Чугуєв. Три ракети влучили у відкриту територію приватного домоволодіння, 1 ракета впала поруч. Постраждалих немає.

Нагадаємо, масований артобстріл Харкова почався за кілька хвилин до комендантської години. Повідомлялося про 3 постраждалих.

Кілька днів тому в ОВА попереджали, що росіяни можуть посилити обстріли по місту та області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: