ЗСУ показали, як знищують ворожу техніку на Харківщині

Читать на русском
На Харківщині завдяки аеророзвідці українські військові знищили з повітря ворожу техніку рф.
ілюстративне фото

На Харківщині завдяки аеророзвідці українські військові знищили з повітря ворожу техніку, яка висувалась для наступу на позиції ЗСУ.

Про це повідомляє пресслужба Сухопутних військ Збройних сил України у Telegram.

Росіяни можуть створювати умови для наступу на Харків – аналітикиАналітики вважають, що росія може створювати умови для наступу на Харків. Окупанти також можуть проводити провокаційні атаки, щоб запобігти контрнаступу ЗСУ.

«На просторах Харківщини аеророзвідкою зафіксовано висування значної кількості ворожої техніки та особового складу з метою наступу на наші позиції. Внаслідок вдалого корегування вогню з повітря техніку рашистів знищено. 45 окрема артилерійська бригада Збройних Сил України», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у Харківській області за минулу добу через атаки росії є один загиблий і четверо поранених людей. Внаслідок нічних обстрілів Харкова постраждалих немає.

Російська армія за добу втратила в Україні ще близько 150 військовослужбовців, найбільші втрати були на Бахмутському та Донецькому напрямках. З початку повномасштабного вторгнення було вбито 41 тисячу 500 окупантів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: