Ранковий обстріл Харкова: у лікарні помер один із постраждалих

Читать на русском
Помер 72-річний чоловік, який отримав поранення внаслідок обстрілу російськими військами Салтівського району. Ще один залишається у лікарні.

Помер 72-річний чоловік, який отримав поранення внаслідок обстрілу російськими військами Салтівського району. Ще один залишається у лікарні.

Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Росіяни можуть створювати умови для наступу на Харків – аналітикиАналітики вважають, що росія може створювати умови для наступу на Харків. Окупанти також можуть проводити провокаційні атаки, щоб запобігти контрнаступу ЗСУ.

«Сьогодні близько 7 ранку ворог обстріляв Салтівський район Харкова. Поранення отримали чоловіки – 30 та 72 років. Останній, на жаль, помер у лікарні», - йдеться у повідомленні.

За його словами, російський снаряд вдарив біля зупинки громадського транспорту та у дворі багатоквартирного будинку. Пошкоджено автомобілі.

«Вночі росіяни завдали ударів по Мерефі. Поранення зазнав 42-річний охоронець, пошкоджено будівлю промислового об'єкту цивільної інфраструктури. Також вночі ворог завдав удару по Чугуєву, пошкоджено виробничу будівлю», - додав голова ОДА.

Як уточнили в прокуратурі, попередньо обстріл вели з РСЗВ «Ураган» з окупованої території.

Нагадаємо, вранці 1 серпня російські окупанти вдарили по Харкову. Обстріл стався на Салтівці.

Декілька днів тому росіяни обстріляли Миколаїв – також біля зупинки транспорту. Загинули 7 людей, за медичною допомогою звернулися 19.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: