Канада направила до Британії понад 200 інструкторів для навчання бійців ЗСУ

Читать на русском
Канада направила до Британії 225 інструкторів для навчання українських військових, повідомив Олексій Резніков.

До 225 канадських військовослужбовців направлено до Великої Британії для навчання українських військових у рамках поновленої операції UNIFIER.

Про це повідомив міністр оборони України Олексій Резніков у Twitter.

Україна почне закуповувати озброєння та спорядження за стандартами НАТО – РезніковАгентство оборонних закупівель України працюватиме за зразком логістичної організації НАТО під назвою NSPA (NATO Support and Procurement Agency)

«Чудова новина від мого колеги (міністра оборони Канади – ред.) Аніти Ананд. Канада відновлює операцію UNIFIER – до 225 канадських військовослужбовців направлено до Великої Британії для навчання українських військових. З вашою допомогою наші солдати стануть непереможною силою. Я вдячний Канаді за непохитну підтримку!», - написав він.

Зазначимо, з 2015 року в рамках операції UNIFIER вже було підготовлено близько 30 000 військовослужбовців Збройних сил України, а також понад 2 000 бійців Національної гвардії.

Нагадаємо, Генштаб ЗСУ показав, як відбуваються навчання українських військовослужбовців у Великій Британії. У них беруть участь майже 10 тисяч наших воїнів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: