Двох чиновників УЗ зловили на великому хабарі

Читать на русском
В Одесі повідомили про підозру двом посадовцям одного з управлінь регіональної філії Укрзалізниці за фактом отримання хабара.

В Одесі викрили та повідомили про підозру двом посадовцям одного з управлінь Одеської регіональної філії «Укрзалізниця» за фактом отримання хабара.

Про це у п'ятницю, 5 серпня, повідомили в Офісі генпрокурора.

Начальник Миргородської РВА погорів на хабаріЗатримано начальника Миргородської районної військової адміністрації Віктора Іваненка, якого підозрюють в отриманні хабаря.

За даними слідства, посадові особи, відповідальні за виконання заходів щодо запобігання економічним правопорушенням на залізниці, налагодили незаконну схему отримання неправомірної вигоди зі співробітників виробничого підрозділу регіональної філії.

За нестворення перешкод у їхній діяльності, у зв'язку з виявленням надлишків дизельного топлива, вимагали щомісячну плату в сумі 100 тис. грн. Вони також заохочували керівництво виробничого підрозділу до розкрадання товарно-матеріальних цінностей Одеської залізниці.

Правоохоронці викрили їх безпосередньо під час отримання чергового траншу – 200 тисяч гривень.

Вирішуються питання щодо обрання запобіжного заходу та усунення з посад. Досудове розслідування у кримінальному провадженні ведуть слідчі СБУ на Одещині.

Нагадаємо, ВАКС арештував оперативника СБУ, підозрюваного в отриманні хабара.

Також повідомлялося, що у Держпродспоживслужбі викрили масштабну корупційну схему.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: