Російські війська більше не пройдуть на Київському напрямку – Наєв

Читать на русском
Сергій Наєв заявив, що ворог не зможе повторно пройти Київським напрямом. Попередні дії окупантів проаналізовано, оборону посилено.

Ворожі війська вдруге не пройдуть Київським напрямом. Збройні сили проаналізували попередні дії окупантів та зміцнили оборону.

Про це повідомив командувач Об'єднаних Сил ЗСУ Сергій Наєв.

У ДПСУ розповіли, чи вистачить сил рф з боку Чернігівщини та Сумщини для повторного вторгненняНавпроти Чернігівської та Сумської областей накопичення сил російської армії, яке є зараз, не вистачить для повторного вторгнення.

«Ми проаналізували попередні дії противника на Київському напрямку та, вивчивши цей досвід, передбачили й наші адекватні дії. Оборонні позиції розташовані саме в тих місцях, де найбільша вірогідність наступу ворожих сил. Аналізуючи ймовірні ворожі дії, ми створили комплексну систему вогневого ураження, яка передбачає ураження противника на дальніх підступах та у найближчій глибині його бойових порядків», – розповів Наєв.

«Впевнений, що ворог цим напрямком більше не пройде. Ми робимо все для того, щоби ця впевненість була реальною», – наголосив командувач.

Раніше у Київській ОВА розповіли про результати перевірки прикордонних укріплень.

Нагадаємо, за словами командувача угрупуванням сил і засобів оборони Києва Олександра Павлюка, на сьогоднішній день загроза завдання ракетних ударів більш реальна для столиці, ніж повторний наступ рф.

Австрійський генерал Вальтер Файхтінгер вважає, що росія просто не має сил для повторної спроби захоплення Києва.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: