У Київській ОВА не виключили загрози повторного наступу окупантів на Київ

Читать на русском
Прикордонні укріплення в Київській області прекрасно обладнані та захищені. Ніхто не допустить повторення ситуації початку війни
Ілюстративне фотоУкраїнська правда

У Київській обласній військовій адміністрації вважають, що загроза повторного наступу на Київ російських окупантів зберігається. Вона існує і буде існувати, поки Україна не розгромить росію і не виграє війну.

Про це написав керівник Київської ОВА Олексій Кулеба у своєму Telegram.

Він зазначив, що прикордонні укріплення в Київській області прекрасно обладнані та захищені. Ніхто не допустить повторення ситуації початку війни - коли бої велися фактично під Києвом.

«Провели перевірку прикордонних укріплень Київської області та оглянули один з рубежів оборони. Хочу вас запевнити, що позиції обладнані, фортифікації надійні, підготовка сил оборони проводиться систематично. Спасибі нашим військовим за хорошу роботу... Київська область готова дати належну відсіч ворогу» - повідомив він.

Нагадаємо, 9 червня стало відомо, що ворог намагається посіяти паніку серед жителів звільнених територій - росія масово поширює недостовірну інформацію про нібито новий наступ на Київ.

У МВС з цього приводу повідомили, що на поточний момент немає загрози повторного наступу російських окупантів на Київ. Однак ситуація змінюється швидко, тому таку загрозу не варто повністю скидати з рахунків.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: