Арестович спрогнозував терміни російського наступу в Херсонській області

Читать на русском
Російські резерви зіштовхнуться із підготовленими українськими військами. Це буде битва на рівні Курської дуги - переломний момент у війні
Ілюстративне фотоЦентр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки

Російські окупанти запланували власний наступ на півдні України, в першу чергу, у Херсонській області. Вони будуть готові до нього на початку серпня.

Про це розповів радник керівника Офісу президента України Олексій Арестович в ефірі у російського правозахисника Марка Фейгіна.

«Відбувається гігантський переворот фізичний, вони з північного сходу України зміщуються на південь. Думаю, що вони будуть готові до наступу до 5-6 серпня. Підуть вперед, а ми будемо метелити. Там буде лиха бійка в стилі громадянської війни в 1918-1920 роках. Війна з елементами маневрів по степу, з проривами й так далі» - сказав він.

У МЗС України прокоментували слова Лаврова: «Хочуть зупинити контрнаступ ЗСУ»Ніколенко додав, що заяви Лаврова та інших представників росії мають на меті виграти більше часу, влаштувати фейкові референдуми і поглинути окуповані Москвою території України.

Арестович зазначив, що ситуація буде дуже цікавою - накопичені на південному напрямку російські резерви зіткнуться з підготовленими резервами Збройних сил України. Війна наближається до розв'язки, і її доля буде вирішуватися на південному напрямку.

«Це не означає, що вона закінчиться, але це буде подоба Курської дуги. Те, що там станеться, визначить фінальну фазу війни, яка ще може тривати... мама дорога. У мене прогноз на те, що ми виграємо» - додав він.

Нагадаємо, раніше президент України Володимир Зеленський підтвердив, що Збройні Сили України повільно, крок за кроком, але просуваються по Херсонській області, деокупуючи українські території. Російські окупанти нічого не можуть з цим вдіяти.

За даними британської розвідки, контрнаступ Збройних сил України в Херсонській області набирає все більших обертів. Обласний центр практично відрізаний від інших окупованих територій.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: