Кулеба щодо обстрілу колонії: світ має визнати рф державою-терористом

Читать на русском
Війська рф навмисне обстріляли в п'ятницю, 29 липня, колонію в Оленівці, де утримувалися українські полонені, це призвело до численних жертв.
Українська правда

Війська рф навмисне обстріляли в п'ятницю, 29 липня, колонію в Оленівці, в якій утримувалися українські полонені, це призвело до численних жертв. Країни світу мають визнати рф державою-терористом.

Про це написав очільник МЗС України Дмитро Кулеба у Twitter-акаунті.

«Росіяни скоїли ще один жахливий військовий злочин, обстрілявши виправну установу в окупованій Оленівці, де вони утримували українських військовополонених. Закликаю всіх партнерів жорстко засудити це грубе порушення міжнародного гуманітарного права та визнати рф державою-терористом», - зазначив Кулеба.

Чергова Катинь: Арестович відреагував на удар по колонії в ОленівціМісцеві жителі окупованої Оленівки повідомили про роботу російських «Градів» по колонії, де утримувалися українські військовополонені.

Нагадаємо, сьогодні російські пропагандисти повідомили, що ЗСУ нібито вдарили по колонії в так званій ДНР, внаслідок чого загинули 53 українські військовополонені.

У Генштабі ЗСУ відреагували на обстріл колонії з полоненими в Оленівці. Там заявили, що армія росії навмисно влучила по колонії, аби звинуватити Україну, а також приховати тортури над полоненими та розстріли, які здійснювали там за наказами окупаційної адміністрації та командування росії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: