Немає жодних спекуляцій: Зеленський відреагував на припинення громадянства Корбана

Читать на русском
Рішення щодо припинення українського громадянства бізнесмена Геннадія Корбана є законним і в цьому питанні немає спекуляцій.

Рішення щодо припинення українського громадянства бізнесмена Геннадія Корбана є законним і в цьому питанні немає спекуляцій.

Про це повідомив глава держави Володимир Зеленський на спільному брифінгу з президентом Литви Гітанасом Науседою під час його візиту до Києва.

Коломойський міг втратити громадянство України, його паспорт позначений як недійсний – ForbesПаспорт Ігоря Коломойського у реєстрі Державної міграційної служби значиться як недійсний.

«По-перше, жодних спекуляцій немає. Ми на регулярній основі надаємо громадянство нашої держави чи позбавляємо. Це постійний процес і все відбувається постійно в межах чинного законодавства», - сказав глава держави у відповіді на питання щодо можливості перегляду рішення про припинення громадянства України Корбана або пояснення мотивів його ухвалення.

Раніше ЗМІ повідомили, що Корбана затримали на кордоні та забрали український паспорт.

22 липня Геннадій Корбан підтвердив, що у нього в пункті пропуску Смільниця прикордонники забрали український паспорт і не пускають до країни.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: