Відбиваємо спроби ворога наблизитись до Дніпропетровської області — Корбан

Читать на русском
Ворожі війська РФ закріпилися на Донецькому напрямку – у місті Пологи. Звідти окупанти хотіли потрапити до Дніпропетровської області, але ця стратегія зазнала поразки.

Ворожі війська РФ закріпилися на Донецькому напрямку – у місті Пологи. Звідти окупанти хотіли потрапити до Дніпропетровської області, але ця стратегія зазнала поразки.

Про це повідомляє керівник Центру тероборони Дніпра Геннадій Корбан.

«Ми добре підготувалися – разом із військовими. Лінії оборони (а їх багато з обох боків). У Лозовій стоять наші регулярні частини, які захищають область від супротивника. Тому зараз ситуація у цій зоні стабільна. Ми нарощуємо тактичну перевагу – ворог не може знайти лазівки, щоб проникнути», - повідомив він у коментарі увечері 6 березня.

Керівник Центру тероборони Дніпра також зазначив: лінія оборони Дніпропетровщини будується разом із Запорізькою облдержадміністрацією – аби захистити від загарбників також цей обласний центр. Водночас Криворізький напрямок також надійно захищений і має кілька ліній оборони.

Корбан зазначив, що у ворога немає ні сил, ні відповідної логістики. Результатів не дає і перегрупування військ окупантів.

«Ми б'ємо будь-які спроби ворога наблизитись до Дніпропетровської області на віддалених рубежах. Жителям Дніпра та області нічого не загрожує. Єдина небезпека – загроза з неба. Але наш президент (Володимир Зеленський, - ред.), депутати та багато людей активно підписують заклики до НАТО та світової спільноти нарешті закрити небо. І ми також долучаємося до цього», – сказав Корбан.

Водночас, коментуючи ситуацію з евакуацією на залізничному вокзалі, керівник Центру тероборони Дніпра повідомив, що наразі поліція та міські служби забезпечили нормальну логістику на вокзалі – без паніки та тисняви.

Раніше ми писали, що російські окупанти розстріляли мера Гостомеля.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: