Ракетний удар рф по Миколаєву: Кім повідомив подробиці

Читать на русском
У Миколаєві внаслідок чергового обстрілу рф пошкоджено об'єкт критичної інфраструктури та автотранспортне підприємство. Також була спроба пошкодити порт.

У Миколаєві внаслідок чергового обстрілу окупантів пошкоджено об'єкт критичної інфраструктури та автотранспортне підприємство. Також була спроба вразити порт.

Про це повідомив голова Миколаївської ОВА Віталій Кім у Telegram.

«Вранці, 26 липня, по Миколаєву було завдано масованого ракетного удару. За попередньою інформацією, внаслідок влучення боєприпасів та їх уламків вражено об'єкт критичної інфраструктури та автотранспортне підприємство. Попередньо, без жертв», – написав він.

Він додав, що також на околицях міста є прильоти ракет повітряного базування. Крім того, була спроба вразити портову інфраструктуру міста.

Пізніше в ефірі телемарафону Кім повідомив, що ворог вдарив по місту 18 ракетами: шість ракет Х-59 з літаків ТУ і 12 ракет типу С-300.

Мер Миколаєва Олександр Сенкевич уточнив, що сьогодні під час обстрілу постраждала одна із міських котелень. Від влучання боєприпасу пошкоджено частину будівлі.

Нагадаємо, сьогодні вранці росія завдала масованого ракетного удару по півдню України. Також рф вдарила ракетами по Харкову.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: