У Мелітополі окупанти розмістили техніку на кисневому заводі та в ліцеї

Читать на русском
У Мелітополі російські окупанти захопили завод та загнали туди свою техніку. Також росіяни облаштували казарми у ліцеї.

У Мелітополі російські окупанти захопили завод, потужності якого орендувало підприємство з виробництва медичного та промислового кисню. Також росіяни облаштували казарми у ліцеї.

Про це в ефірі національного марафону повідомив міський голова Іван Федоров.

Окупанти в Мелітополі готуються до наступу ЗСУ – мерВійська рф почали зміцнювати оборону в окупованому Мелітополі, оскільки вони готуються до наступу ЗСУ.

«Окупанти захопили завод автотракторних глушників, на його території є підприємство, яке виробляє медичний та промисловий кисень. Воно є небезпечним для знаходження там військової техніки, але окупанти там її розмістили», - сказав Федоров.

Також він додав, що російські війська в'їхали на територію ліцею №5, розташованого у Мелітополі. На базі цієї школи вони розмістили свої казарми з особовим складом, також і свою військову техніку.

Міський голова наголосив, що ліцей знаходиться у густонаселеному районі міста, тому росіяни навмисно обрали це місце, щоб оточити себе цивільним населенням.

Нагадаємо, втрати окупантів рф за час вторгнення досягли 39 тисяч військових.

Також повідомлялося, що в Херсоні окупанти поки не можу переганяти військову техніку через Антонівський міст - по якому завдали точних ударів ЗСУ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: