Удар біля Кропивницького: названа кількість поранених та загиблих

Читать на русском
Внаслідок ракетного удару військ рф біля Кропивницького поранено 9 військовослужбовців, один загинув. Ще загинули двоє охоронців.
ілюстративне фото

Внаслідок ракетного удару військ росії біля Кропивницького поранено дев'ятьох військовослужбовців, один загинув. Ще загинули двоє охоронців.

Про це повідомив голова Кіровоградської ОВА Андрій Райкович в ефірі телемарафону у суботу, 23 липня.

РФ використовує ППО для наземних атак через брак спеціальних ракет: у розвідці розповіли, чим це може загрожуватиРосії не вистачає ударних ракет, тому вона використовує ППО для наземних атак. Проте існує висока ймовірність того, що ця зброя не потрапить у ціль і спричинить жертви серед цивільного населення.

«Зараз ведуться рятувальні роботи та надається необхідна допомога людям, які постраждали. Серед них військовослужбовці – дев'ять поранених та один загиблий. Два охоронці трансформаторної підстанції попередньо загинули», - зазначив він.

Нагадаємо, вранці 23 липня російські окупанти вдарили 13 ракетами поблизу Кропивницького Кіровоградської області. Влучили у військовий аеродром Канатове та в один із об'єктів Укрзалізниці.

Також війська рф обстріляли центр Харкова, є постраждалий.

Крім того, черговий раз ракетну атаку пережив Миколаїв.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: