Ранковий обстріл Харкова: пошкоджено ще один університет

Читать на русском
Внаслідок артобстрілу Харкова 23 липня постраждав житловий будинок, офіси, а також університет міського господарства імені Бекетова.

Внаслідок артобстрілу Харкова вранці 23 липня постраждав житловий будинок, офіси, а також Національний університет міського господарства імені О. М. Бекетова.

Про це повідомив мер міста Ігор Терехов та Харківська обласна прокуратура.

Удар біля Кропивницького: названа кількість поранених та загиблихВнаслідок ракетного удару військ рф біля Кропивницького поранено 9 військовослужбовців, один загинув. Ще загинули двоє охоронців.

«Ще один результат ранкового прильоту. Вибиті вікна у самому ВНЗ та в будинках навпроти, глибока вирва перед входом до навчального закладу, пошкоджено пам'ятник вченому», - написав Терехов.

За його словами, першим під удар потрапив житловий будинок, згодом університет.

«Ні в тому, ні в іншому випадку це навіть не нагадує військовий об'єкт. Добре, що без постраждалих. І так само прошу вас, дорогі харків'яни, бути обережними і не зважати на сигнал повітряної тривоги», - зазначив Терехов.

У прокуратурі Харкова повідомили, що розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Також правоохоронці оприлюднили фото з місця обстрілу.

Нагадаємо, сьогодні вранці росіяни обстріляли два райони Харкова з РСЗВ, постраждала одна людина. Також була ракетна атака на Миколаїв та Кропивницький.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: