У Харкові розповіли про стан постраждалих внаслідок обстрілу

Читать на русском
У Харкові 2 особи залишаються у вкрай тяжкому стані. Стан ще 3 осіб лікарі оцінюють як тяжкий.

У Харківській ОДА розповіли про стан мирних жителів, які зазнали поранень внаслідок обстрілу росіянами з РСЗВ. Також в ОДА повідомили, як пройшла у місті минула ніч.

Інформацію оприлюднив голова області Олег Синєгубов у Telegram вранці 22 липня.

У Харкові знову зросла кількість жертв та постраждалих через обстрілКількість загиблих внаслідок обстрілу Харкова росіянами з РСЗВ Ураган збільшилась до 3 людей. Постраждалих уже 23.

«2 особи залишаються у вкрай тяжкому стані. Стан ще 3 осіб лікарі оцінюють як тяжкий. Вони перебувають у реанімації. Інші 16 пацієнтів перебувають у стані середньої тяжкості, їх життю немає загрози», - написав він.

В ОДА додали, що минулої ночі обстрілів Харкова не зафіксовано.

«На території області окупанти вночі обстріляли с. Рогань у Харкові. Пошкоджено неексплуатовану будівлю, сталася пожежа. Попередньо – ніхто не постраждав. Також російські окупанти минулої доби обстрілювали мирне населення Чугуївського району. Пошкоджено житлові будинки, господарські споруди, автомобілі, спалахнули пожежі. Без постраждалих», – повідомив Синєгубов.

Нагадаємо, напередодні окупанти обстріляли із РСЗВ Салтівський та Київський райони Харкова. Внаслідок обстрілу загинули 3 особи. Понад 20 було поранено.

За день до цього росіяни також обстріляли у Харкові людне місце – зупинку громадського транспорту. Загинуло троє людей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: