Google заблокував YouTube-канал держдуми рф

Читать на русском
Офіційний представник міністерства закордонних справ росії Марія Захарова вже почала погрожувати YouTube відключенням у країні.

Канал Державної думи російської федерації «дума ТВ» відтепер є заблокованим на платформі YouTube. Аккаунт з понад 145 тисячами підписників недоступний.

Про це йдеться у повідомленні на Telegram Держдуми країни-агресора.

«На ньому було понад 145 тисяч підписників, а наші відео сумарно набрали понад 100 млн переглядів. Ми ділилися з вами ексклюзивними коментарями депутатів, трансляціями пленарних засідань і нашими програмами», - йдеться в повідомленні.

В YouTube зазначили, що канал заблокували через порушення умов використання майданчика.

При цьому, офіційний представник міністерства закордонних справ росії Марія Захарова вже почала погрожувати YouTube відключенням у країні.

«Судячи з усього, YouTube собі вирок підписав. Зберігайте контент, переносьте на російські платформи. І якнайшвидше», — написала Захарова.

Варто зазначити, що напередодні YouTube видалив брифінг офіційного представника Міністерства закордонних справ Росії Марії Захарової за порушення політики платформи щодо насильства.

Раніше YouTube видалив кілька каналів, які належали російській інформаційній мережі Russia Today. Наприкінці лютого її керівник Маргарита Симоньян, як і Володимир Соловйов, потрапила під санкції Євросоюзу за визнання росією незалежності терористичних утворень «ДНР» та «ЛНР».

Нагадаємо, що у росії почали частково блокувати YouTube. Зрештою стало відомо, що у росії найближчим часом можуть повністю заблокувати YouTube.

Раніше ми повідомляли, що YouTube починає блокувати канали держмедіа країни-агресора по всьому світу.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: