Росія щодня втрачає в Україні сотні військових – Пентагон

Читать на русском
Як заявив представник Пентагону, Україна знищила на своїй території понад 100 важливих російських цілей, зокрема, командні пункти та склади боєприпасів.

Російські війська щодня втрачають сотні людей на війні в Україні, в тому числі, вбито загалом тисячі лейтенантів і капітанів.

Про це Reuters заявив високопосадовець Міністерства оборони США.

Лукашенко заявив, що війну в Україні може закінчити «хоч зараз» та назвав умовиЛукашенко заявив, що війну зараз можна закінчити начебто на більш прийнятних умовах для України. Але головне, за його словами, Україна має повернутися до переговорів та пообіцяти не загрожувати росії.

Крім того, за словами представника Пентагону, росія втратила сотні полковників та «багато» генералів.

За оцінкою США, Україна знищила понад 100 важливих російських цілей на своїй території, включаючи командні пункти, склади боєприпасів та об'єкти ППО.

Нагадаємо, за словами директора ЦРУ, втрати російської армії в Україні становлять 15 тисяч військових убитими та близько 45 тисяч пораненими.

За словами начальника штабу оборони Британії, Росія втратила понад 30% своєї наземної бойової ефективності. Мова про 50 тисяч загиблих або поранених солдатів.

Генштаб дає цифри набагато вищі: станом на 22 липня вбито 39 тисяч російських військових.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: