У розвідці пояснили, чим небезпечні «оперативні паузи» росії у війні

Читать на русском
Росія може брати оперативні паузи у війні, щоб змусити Україну сісти за стіл переговорів. Про це повідомив під час брифінгу представник ГУР Міноборони Вадим Скибицький.
facebook_com_GeneralStaff_ua

Росія може брати «оперативні паузи» у війні аби змусити Україну сісти за стіл переговорів.

Про це повідомив під час брифінгу представник ГУР Міноборони Вадим Скибицький.

«Занадто здоровий»: голова ЦРУ прокоментував чутки про хворобу путінаУ директора ЦРУ немає інформації про незадовільний стан здоров'я путіна. Вільям Бернс зазначив, що президент росії надто здоровий.

«Війна може завершитися лише нашою перемогою, це по-перше. По-друге, ми не виключаємо, що рф братиме якісь оперативні паузи, а найголовніше – здійснюватиме все можливе, аби посадити нас за стіл переговорів та вирішити ті питання, які для неї зараз найбільш актуальні – це окуповані території Луганської, Донецької, Херсонської та Запорізької областей. Тому що Херсонська область є вкрай важливою для забезпечення Кримського півострова», - повідомив він.

За словами Скибицького, це не є фінальною точкою цієї війни.

«Основна стратегічна мета рф залишається незмінною – повна окупація нашої держави. І будь-які переговори можуть призвести до того, що окуповані території будуть використовуватись як плацдарм для відновлення та розширення широкомасштабної агресії проти нашої країни», - додав Скибицький.

Нагадаємо, що в тимчасово окупованому Енергодарі загарбники розганяють фейки про «партизан-терористів».

Крім того, у розвідці повідомили, що росія проводить інформаційну спецоперацію у Німеччині.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: