У США розповіли подробиці нового пакету військової допомоги для України

Читать на русском
До нового пакету військової допомоги від США для України увійдуть реактивні системи залпового вогню HIMARS.
24 канал

До нового пакету військової допомоги від США для України увійдуть чотири реактивні системи залпового вогню HIMARS.

Про це йдеться у заяві міністра оборони США Ллойда Остіна під час зустрічі в форматі «Рамштайн-4».

Резніков розповів, скільки HIMARS потрібно Україні для контрнаступу на окупантівПри цьому з початку 1996 року таких РСЗВ було виготовлено всього 540 одиниць. Таким чином, Резніков розраховує мінімум на 20 відсотків цієї зброї для України

«Ми продовжимо надавати історичний рівень допомоги, аби допомогти Україні захистити себе. На цьому тижні ми оголосимо наш наступний пакет військової допомоги для України. До нього увійдуть ще чотири HIMARS, які українці так ефективно використали і які суттєво змінили ситуацію на полі бою», - наголосив Остін.

До пакету допомоги також увійдуть снаряди для РСЗВ та артилерії, яку Україна отримала від країн Заходу.

Раніше стало відомо про те, до кінця поточного тижня Білий дім оголосить про новий пакет військової допомоги Україні, куди увійдуть додаткові реактивні системи залпового вогню HIMARS.

За станом на 15 липня було відомо, що за допомогою американських ракетних артилерійських систем HIMARS за останні тижні вдалося знищити понад 30 військових об'єктів російських військ. Результатом успішних атак із логістики окупантів стало те, що вони змушені одразу везти боєприпаси машинами на передову.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: