Українські військові ліквідували групу найманців ПВК «Вагнер»

Читать на русском
Група російських найманців намагалася діяти на одному з рубежів лінії фронту, проте була повністю винищена українськими військовими. Полонених або втікачів немає
Фото з місця подійFacebook

Збройні Сили України винищили групу найманців російської приватної військової компанії «Вагнер». Російських бандитів ліквідували військовослужбовці 58-ї окремої мотопіхотної бригади імені гетьмана Івана Виговського.

Про це повідомляє Генеральний штаб Збройних Сил України у своєму Facebook.

Зазначається, що група російських найманців намагалася діяти на одному з рубежів лінії фронту, проте була повністю винищена українськими військовими. Полонених або втікачів немає.

«Кривавий бізнес цих ворожих найманців сьогодні лопнув. Ще раз нагадуємо ворогові, що в Україні непроханих гостей чекає тільки смерть. А з романтики легкого заробітку одна перспектива - стати часткою родючого українського чорнозему» - наголошується в повідомленні.

Нагадаємо, за даними британської розвідки, через величезні втрати в Україні приватна військова компанія «Вагнер» знижує стандарти для найму бойовиків, приймаючи засуджених і осіб, раніше внесених до чорного списку. У майбутньому це вплине на ефективність групи та призведе до зниження її цінності для росії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: