Пункт пропуску на кордоні з Польщею тимчасово закрив виїзд для легковиків з України

Читать на русском
У пункті пропуску Краковець на кордоні з Польщею з 18 липня тимчасово призупинено пропуск легкових автомобілів на виїзд з України.

У пункті пропуску «Краківець» на кордоні з Польщею з 18 липня розпочалися роботи з добудови – тимчасово призупинено пропуск легкових автомобілів на виїзд з України.

Про це повідомляє Держприкордонслужба у Facebook.

У Міноборони офіційно скасували обмеження виїзду військовозобов'язаним за межі місця проживанняДокумент відправлений на доопрацювання з метою зниження соціальної напруги та недопущення маніпуляцій громадською думкою.

«Сьогодні, 18 липня, у пункті пропуску «Краківець» у рамках проекту «Відкритий кордон» розпочалися роботи з добудови. На пасажирському напрямку встановлюється покриття павільйонів. З 8:00 тимчасово призупинено пропуск легкових автомобілів на виїзд з України. Пропуск легкового транспорту та автобусів на в'їзд до України, а також вантажівок в обох напрямках триває», - йдеться у повідомленні.

Українцям, які планують поїздки до Польщі, пропонують обирати інший зручний пункт пропуску. Інформацію про пункти пропуску та їхню завантаженість можна знайти на сторінці Західне регіональне управління Держприкордонслужби України – Західний кордон.

Роботи у пункті пропуску «Краківець» триватимуть до 10 діб.

Нагадаємо, у ДПСУ розповідали, скільки чоловіків щодня розвертають на кордоні назад до України.

Також повідомлялося, що у «Дії» можна буде оформити дозвіл на виїзд дітей за кордон.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: