У Тбілісі перестануть надавати житло українським біженцям

Читать на русском
З кінця липня у Тбілісі змінять формат підтримки українських біженців і зупиняють програму забезпечення житлом.
finclub.net

З кінця липня у Тбілісі змінять формат підтримки українських біженців і зупиняють програму забезпечення житлом.

Про це пише Interpressnews, цитуючи заяву мерії.

Відомо, що програму забезпечення житлом припинять після 31 липня. Натомість з 15 липня українцям пропонуватимуть щомісячну підтримку у розмірі 300 грузинських ларі на родину і 45 ларі на людину додатково. Крім того, міжнародні організації, такі як World Vision і UNHCR, розглядають пакет допомоги в розмірі 235 ларі (80 доларів) на особу.

Від 7 євро за годину. На яку роботу можуть розраховувати українки в НімеччиніБіженки з України в Німеччині можуть розраховувати лише на погодинну чи сезонну роботу. Щоб влаштуватися з дипломом за спеціальністю потрібно пройти через бюрократичні перевірки.

Зазначимо, що з березня у Тбілісі розселяли біженців в різних готелях з триразовим харчуванням. Станом на 17 липня місто прийняло близько 5 100 осіб, наразі в готелях проживають понад 2,3 тис. українців.

Нагадаємо, ЄС має намір допомогти Україні виплачувати пенсії тим громадянам, які отримали статус тимчасового прихистку в країнах союзу.

Також повідомляли, що українці, які знайшли прихисток у Польщі, отримали доступ до медичної допомоги на рівні з її громадянами.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: