Мер Сум закликав мешканців за можливості покинути місто на вихідні

Читать на русском
Мер порадив мешканцям міста покинути його на поточні вихідні, оскільки за містом буде безпечніше, ніж в обласному центрі.
Ілюстративне фотоdelo.ua

Міський голова Сум Олександр Лисенко записав відеозвернення, у якому порадив мешканцям міста покинути його на поточні вихідні.

Про це мер повідомив у Facebook.

«Уникайте великих скупчень людей і не ігноруйте повітряну тривогу. Якщо є можливість виїхати з міста, то краще нею скористатися... Я думаю, що сьогодні, завтра і післязавтра треба приділити своїй безпеці велику увага. Прошу всіх скористатися моєю порадою», - йдеться у зверненні Лисенка.

Згідно з його словами, у ці вихідні за містом буде безпечніше, ніж в обласному центрі.

Окрім цього, міський голова Білопілля Юрій Зарко на своїй сторінці у Facebook також закликав жителів виїхати подалі від кордону.

«Схоже, нас чекають непрості вихідні. Тому я б порадив тим, у кого є така можливість, виїхати на пару днів до родичів в села, подалі від кордону хоча б на 40 км», - закликав мер.

Нагадаємо, що російські війська зранку 16 липня обстріляли територію Сумської області з мінометів та артилерії. Ворог також випускав ракети з літаків.

Нещодавно, за добу 12 липня окупанти 58 раз обстріляли Сумщину.

Також нагадаємо, що мер Дніпра Борис Філатов емоційно попросив жителів міста не ігнорувати повітряну тривогу і дотримуватись як мінімум правила двох стін.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: