Обстріли Чугуєва: сім'ям з дітьми порадили покинути місто

Читать на русском
Російські військові не припиняють обстрілювати Чугуїв на Харківщині. Влада закликала мешканців евакуювати дітей із міста.

Російські військові суттєво посилили обстріл Чугуєва Харківської області. Влада закликала мешканців евакуювати дітей із міста.

Про це заявила мер Чугуєва Галина Мінаєва в інтерв'ю виданню «Слобідський край».

У Харківській ОДА повідомили, чи евакуюватимуть населення на тлі частих обстрілівУ Харкові обстріли посилилися. Чи проводитимуть евакуацію населення з міста найближчим часом.

Вона наголосила, що останні три дні росіяни посилено обстрілюють місто. Від атак окупантів постійно страждають мирні люди, зокрема діти.

«Таких обстрілів у нас не було з початку війни… Рішення про евакуацію сьогодні кожен має приймати сам. Але якщо у когось є можливість побути в тихому та безпечному місці, особливо з дітьми – я б поїхала, на їхньому місці. Щоб зберегти життя та здоров'я наших дітей… Тому я вперто прошу, хто має можливість перечекати ці жахливі дні в іншому місці, зробіть це», - сказала Мінаєва.

Нагадаємо, днем ​​раніше російські військові знову обстрілювали населені пункти Харківської області. В результаті 10 людей загинуло, 16 - поранено. Лише за день тричі обстріляли Чугуєв. При цьому обстріл Чугуївського району продовжився і сьогодні вранці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: