За добу окупанти 58 раз обстріляли Сумщину - ОВА

Читать на русском
За минулу добу росіяни 58 разів обстріляли території чотирьох громад Сумської області з різних видів озброєння.
Ілюстративне фотоСуспільне Суми

Окупанти протягом вівторка, 12 липня, 58 разів обстріляли з різних видів озброєння чотири громади Сумської області. В результаті пошкоджено житловий будинок, в одній з будівель виникла пожежа.

Про це голова Сумської військової адміністрації Дмитро Живицький повідомляє у Телеграмі.

Зазначається, що у Шалигінській громаді з десятої ранку почався мінометний обстріл, зафіксовано 14 пострілів, після обіду – ще чотири мінометних «приходи». У Білопільській громаді зафіксовано за день близько 20 прильотів мін.

Окупанти також обстріляли Зноб-Новгородську громаду зі ствольної артилерії, всього було 13 прильотів. По Краснопільській громаді о шостій вечора російські війська випустили два залпи з реактивних систем залпового вогню, а також п'ять мін. На щастя, люди не постраждали.

У той же час, по іншому населеному пункту громади росіяни били з міномету - сталося 5 прильотів. Внаслідок цього сталося потрапляння по цивільній споруді мирних мешканців.

Нагадаємо, що російські військові здійснили низку обстрілів Миколаєва за минулу добу, 12 липня. Зруйновано два будинки, пошкоджено школу і дві лікарні, поранено 12 осіб.

Окрім цього, у Миколаївській області в місті Баштанка через обстріл окупантів стався витік газу. Ворожа ракета потрапила до котельні, є загиблий.

Також зазначимо, що російські окупанти продовжують обстрілювати Харків. У ніч на вівторок, 12 липня, ворог випустив дві ракети по Шевченківському району.

Раніше ми повідомляли, що окупанти випустили чотири ракети по прибережній зоні Одещини.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: