У Маріуполі окупанти вимагають у мешканців 25 тисяч гривень за поховання – мерія

Читать на русском
У тимчасово захопленому Маріуполі російські окупанти встановили свої ціни на поховання на кладовищі.
t.me/andriyshTime

У тимчасово захопленому Маріуполі російські окупанти встановили власні ціни на поховання - окрема могила на цвинтарі коштує 25 тисяч гривень.

Про це повідомив радник мера Петро Андрющенко у Telegram.

Біля Маріуполя вдвічі збільшились місця масових поховань – «Схеми»У селищі Старий Крим біля Маріуполя ховають загиблих городян. Порівняно з початком травня місця масових поховань збільшилися вдвічі. Загалом там може бути поховано понад 15 тисяч людей.

«25 тисяч гривень. Така ціна за поховання на цвинтарі у смт Ялта загиблих маріупольців в окремій могилі. За таку ціну підрозділ МНС росії, що базується на узбережжі Азовського моря, із Маріуполя привозить до Ялти труп загиблого. Місцеві колаборанти надають труну та риють могилу. Керує схемою урзуфський «Мопсик» – Аврамов Анатолій Костянтинович», – йдеться у повідомленні.

Андрющенко зазначає, що окупанти, користуючись нагодою, заробляють на маріупольцях на всьому – від відвертого мародерства до схем поховання та торгівлі дизпальним.

За словами мера, це справжнісінький «цинізм як він є».

Нагадаємо, окупаційна влада Маріуполя розпочала ексгумацію тіл на місці першого масового поховання загиблих жителів міста.

Також повідомлялося, що у Маріуполі щодня гине в середньому 25 людей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: