Ситуація на Дніпропетровщині: окупанти двічі обстріляли Нікопольський район

Читать на русском
Внаслідок обстрілів Нікопольського району частково без світла залишилася одна громада, ще в одній пошкоджено заклад соціальної інфраструктури.

Російські війська в ніч проти 13 липня двічі обстріляли з РСЗВ Нікопольський район Дніпропетровської області. За попередньою інформацією, люди не постраждали.

Про це повідомив керівник обласної військової адміністрації Валентин Резніченко.

«Окрім самого Нікополя під удар потрапили ще дві громади – Червоногригорівська та Мирівська. У Червоногригорівській зачепило лінію електропередач – частково без світла сама Червоногригорівка та два села – це приблизно 6 000 абонентів. Зараз на місці працюють аварійні бригади електриків. У Мирівській – пошкоджений заклад соціальної інфраструктури. Попередньо, під час обстрілів люди не постраждали», – повідомив голова ОВА.

Крім того, за інформацією Резніченка, вночі українські військові збили ще один безпілотник окупантів на Нікопольщині. Таким чином, за ніч збито два БПЛА.

Нагадаємо, вчора окупанти обстріляли Індустріальний район Харкова. В результаті було поранено шістьох людей.

Крім того, війська рф завдали кілька ударів по Миколаєву. Зруйновано два будинки, пошкоджено школу та дві лікарні, поранено 12 осіб.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: