Голова ОДА назвав кількість зруйнованих житлових будинків та шкіл на Харківщині

Читать на русском
У Харківській області окупанти зруйнували та пошкодили понад 4800 об'єктів інфраструктури. Пошкоджених житлових будинків – понад 4200.

Загалом у Харківській області окупанти зруйнували та пошкодили понад 4800 об'єктів інфраструктури. Пошкоджених житлових будинків – понад 4200.

Про це повідомив голова Харківської ОДА Олег Синєгубов у Telegram у четвер, 14 липня.

Мер Харкова повідомив, як для школярів розпочнеться навчальний рікУ харківських школах новий навчальний рік 2022-2023 розпочнеться дистанційно. Діти не зможуть займатись очно.

«По всій Харківській області 4232 житлові будинки зруйновано чи мають пошкодження. До цієї цифри входять багатоповерхівки, багатопід'їзні, багатоквартирні будинки – таких понад 2700», - написав він.

Також росія зруйнувала на Харківщині понад 500 навчальних закладів, 100 медичних закладів, 97 закладів культури, 12 промислових підприємств.

Синєгубов також показав фото наслідків нічного ракетного удару по депо метрополітену Харкова. За його даними, ніхто не постраждав.

Нагадаємо, по Харкову росіяни двічі за ніч завдали ракетних ударів по кількох районах міста – пошкоджено підприємство у Основ'янському районі та приміщення ангару депо метрополітену у Салтівському районі.

У червні росія вже запускала ракети по об'єктах харківського метро.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: