Через ворожі обстріли на Харківщині горіли склади, поля та птахоферма

Читать на русском
Протягом доби в Харківській області армія рф завдавала ударів по полям урожаю, птахокомплексу, сміттєзвалищам. По самому Харкову обстрілів не фіксувалося.
Фото: Поліція Харківщини

Протягом доби в Харківській області армія рф завдавала ударів по полям урожаю, птахокомплексу, звалищам та відкритим територіям. По самому Харкову за добу обстрілу не зафіксовано.

Про це повідомив голова Харківської ОДА Олег Синєгубов у Telegram у суботу, 9 липня.

На Харківському напрямку ЗСУ знищили два ворожі командні пунктиУ п'ятницю, 8 липня, українським військовослужбовцям вдалося знищити два командні пункти російської армії на Харківському напрямку.

«Цієї ночі були потрапляння Солоницівською громадою, Харківського району. Горіла хвойна підстилка та намет ресторанного комплексу. Також о 22:05 були потрапляння відкритою територією в Нововодолазькій громаді», - написав він.

На Ізюмщині через обстріл горіло звалище, площею 5 га. Також на Ізюмщині спалахнув птахокомплекс.

У Чугуївській, Сахновщинській, Слобожанській громадах горіли поля ячменю, пшениці. Загальна площа – понад 25 га.

Знову під обстрілами опинилася Золочівська громада – виникали пожежі у складських приміщеннях.

«Протягом доби, на жаль, одна постраждала – через обстріл у Циркунівській громаді госпіталізували жінку 64 років, вона отримала осколкові поранення, стан – середній. Медики надали всю необхідну допомогу», – додав голова ОДА.

Нагадаємо, Харків понад місяця піддається ракетним атакам ночами та обстрілом з РСЗВ з боку російської армії вдень. Цього тижня ворог обстріляв Немишлянський район.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: