Пропаганда рф намагається показати «розкол» на Заході у питанні підтримки України

Читать на русском
Російські пропагандисти цього тижня намагалася показати нібито розкол західного суспільства у питанні підтримки України.
argumentua.com

Російські пропагандисти цього тижня намагалася показати нібито розкол західного суспільства у питанні підтримки України.

Про це повідомляє Центр протидії дезінформації при Раді національної безпеки й оборони України.

Зокрема, пропагандисти поширили матеріали Daily Banner, BB-CNTV, які, посилаючись начебто на The Sunday Times, писали, що серед країн НАТО спостерігається «розкол щодо ставлення до війни в Україні». Крім цього, лояльний до росії американський військовий аналітик Скотт Ріттер назвав саміт НАТО, на якому рф визнали найбільшою загрозою безпеці Заходу, «спробою Альянсу нагадати про своє існування».

Вів «репортажі» із зон бойових дій: СБУ оголосила підозру пропагандисту рфСБУ заочно повідомила про підозру російському військовому кореспонденту, який виправдовує воєнні злочини російської федерації.

Також кремлівські медіа, посилаючись на заяву депутата Європарламенту Тьєрі Маріані, писали про марність витрат на післявоєнне відновлення України. Тоді як американський науковець Дуг Бендоу продовжує наполягати на тому, що припинення постачання Україні озброєння – єдиний шлях до миру.

Зазначимо, що раніше російські пропагандисти поширювали фейки про «зрадницькі» настрої у Європі та втому від війни в Україні.

Крім цього, пропагандисти розганяють неправдиву інформацію про нібито «знищення» HIMARS, але це фейк. Реактивні системи і далі завдають нищівних ударів по окупантам.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: